Valokuvatyynyt (tulossa)

henna_yhttiedot.jpg

Hannele Torniainen

kulttuuri-  ja taidealan freelancer

Tutustu >
Kuvagalleria >

Keijo Penttinen

valokuvaaja

Tutustu >

Sisältö

Valokuvat tulostetaan kangas- tai huopatyynyiksi, jolloin ne ovat miellyttäviä ja kevyitä kosketella. Kuvien on tarkoitus nostattaa asiakkaassa ajatuksia, muistoja ja tunne-elämyksiä. Keskustelun kautta muisti virkistyy ja ehkä vaikeatkin asiat nousevat käsittelyyn.

Kuvasarjoja on suunnitteilla 4 x 5 kpl, joissa aiheet vaihtelevat iloisista ja värikkäistä kesäkuvista hienovaraisesti poislähtemiseen. Aiheen mukaan kuvia voi elävöittää erilaisilla aiheeseen sopivilla esineillä, jotka vetoavat eri aisteihin.

Toteutus

Keskustelutuokio tapahtuu jokaisen asiakkaan kanssa kahden kesken sängyn vierellä tai muutaman vanhuksen ryhmissä oleskelutilassa. Tarkoitus ei ole, että kaikki kuvat käydään aina kerralla läpi joka ikisen asiakkaan kanssa, vaan niitä katsellaan ja keskustellaan asiakkaan/asiakkaiden mielenkiinnon mukaan.

Kohderyhmä

Toimintatuokio on suunniteltu erityisesti vuodepotilaille, mutta se on helposti toteutettavissa myös muunlaisen kohderyhmän kanssa.

Kesto ja hinta

Jokaiselle henkilölle on varattu vähintään 15 min kuvien katseluun, mielellään enemmänkin. Tunnin aikana ehtii keskustelemaan / olemaan läsnä 4-5 henkilön kanssa.

Hinta kts. toimitusehdot
+ materiaalit.